Naše prvé divadelné predstavenie - veselohra s názvom "Tak trochu zasnúbený" z pera autorky Mirky Michálikovej mala svoju premiéru dňa 03. decembra 2022 v Kultúrnom dome v Melčiciach - Lieskovom.

Príbeh z medzivojnového obdobia sa odohráva v malom kúpeľnom mestečku, do ktorého prichádza bohatý podnikateľ. Finančné problémy pána Františka Veselého, ako aj staré rodinné tajomstvo postupne zamotajú dej veselohry. Všetko skomplikuje aj samozvaný detektív Cyril Vyriešil, ktorého vyšetrovanie sa stane zdrojom zábavy v pomerne napätej situácii, keď sa hlavným hrdinom nedarí dosiahnuť ciele, ktoré si zaumienili. 

Premiéra predstavenia sa konala dňa 03.12.2022 pod záštitou starostky obce Melčice-Lieskové pani Mgr. Kataríny Remencovej.

V priebehu roku 2023 sme odohrali celkom 8 repríz v obciach Kostolná-Záriečie, Ivanovce, Drietoma, Bošáca, Sokolovce, Adamovské Kochanovce, Trenčín-Opatová a Prejta.

Videozáznam z derniéry bol premietaný dňa 22.09.2023 v spoločenskej sále kultúrneho domu v Melčiciach-Lieskovom.

th04 


Pozrite si zostrih resp. upútavku na filmové spracovanie predstavenia:

 


 Plagát z premiéry:

01 Plagat

Réžia, obsadenie

testimonial

Mária Berithová

"Pravé tajomstvo života je v hľadaní krásna. Nie je nič krajšie, ako rozdávať radosť a umenie je najvyššia radosť, ktorú človek dáva sebe a iným."

 

Technika, administrácia, objednávky

testimonial

Ivan Vodička

"Nič nie je nemožné - každý sen sa dá splniť..."

 

Vyhľadávanie

Kontaktujte nás

Ochotnícke Divadlo
EL-TE-TE - Len Tak Tak
913 05 Melčice-Lieskové
tel.: +421 905 296 252
email: info@divadloltt.sk